„ona nas po prostu sprzedała, jak śmieci i poniżyła publicznie”

Witam, oboje z mężem poruszamy się na wózkach… naszą trudną sytuację zgłosiła do pr.Jaworowicz nasza znajoma, aby nam pomogli wyremontować łazienkę, gdyż mój mąż nie ma żadnego dochodu i jest nam ciężko. Wyciągnęła z nas wszystkie „brudy” obnażyła moje kalectwo publicznie i zeszła na temat polityki naszej powiatowej (psl) z którą mamy konflikt. W końcu tak zrobiła program, że po emisji nikt nie wiedział o co chodzi? a przecież byliśmy w studio i wiemy, jak pochlebnie wypowiadali się eksperci i gdyby tak to było wyemitowane, to pomoc byśmy otrzymali. Wiemy, że macki pslu tam sięgnęły i ona nas po prostu sprzedała, jak śmieci i poniżyła publicznie.
Opisałam to w skrócie, bo nie mam siły w rękach ale mam dużo do opowiedzenia. Czekam na petycję, jestem za zniesieniem programu z anteny i ukaranie tej oszustki. W domu podczas nagrania, wymuszała aby mąż mnie przewoził na swoich nogach np do łazienki, czy mnie mył… sama przyniosła wodę w misce i podciągała pidżamę pokazując jak ma to robić i obnażając moje kalectwo. Opatów słynie z Krówki Opatowskiej więc jej podarowaliśmy, a ona zażyczyła sobie na nagranie przywieźć więcej i zawieźliśmy… Nie była przygotowana do naszego programu, przekręcała słowa, zdania z pism, które miała… porażka. M.Buczek